Sobe & apartmani

od 163,- € / noć

Hiža Imbra

Stara zagorska klet Imbra u kojoj se nekada čuvalo vino, danas je luksuzno opremljena dvokrevetna soba s kupaonicom. U sklopu kleti nalazi se privatna sauna, terasa s drvenim ležaljkama i vanjskim tušem, te hidromasažni bazen u kojem se možete kupati tijekom cijele godine.

od 89,- € / noć

Hiža Mica

Stara drvena hižica na zidanoj kamenoj pelnici namijenjena je boravku dvije osobe. Ima jednu dvokrevetnu sobu, kupaonicu i drvenu terasu. „Mica“ je uređena u rustikalnom stilu, posebnog arhitektonskog oblika neodoljivo „vraća“ u neka stara vremena…

od 89,- € / noć

Hiža Jana

Ova ljepotica i danas izgleda gotovo jednako kao kada je sagrađena. Rustikalni stil gradnje u kombinaciji drveta i grube neravne fasade zidova daje „Jani“ jedinstven izgled „kućice iz bajki“. Na svoje dvije etaže hiža Jana ima šest luksuzno uređenih dvokrevetnih soba u kojima se potpuno komforno može smjestiti i uživati 12 ljudi.

od 103,- € / noć

Hiža Lac

Obnovljena tradicionalna zagorska kuća izgleda potpuno identično kao kada ju je njen prijašnji vlasnik Lac, po kojem i nosi ime, izgradio. „Lac“ je apartman s ukupno 4 kreveta smještenih u dvije dvokrevetne sobe, dnevnim boravkom i kupaonicom.

od 134,- € / noć

Hiža Dragec

„Dragec“ se nalazi na blagoj uzvisini, iznad svih ostalih kuća u sklopu Vuglec Brega. Obnovljena i dograđena hiža djeluje kao manja kurija, a sastoji se od dva zasebna apartmana površine 70m², od kojih svaki ima tri sobe na dvije etaže s ukupno šest kreveta.

od 89,- € / noć

Hiža Jagica

Kao i sve naše kućice građena je u duhu vremena prošlog stoljeća, u rustikalnom stilu. Naša drvena hiža „Jagica“ ima dvije etaže, s ukupno osam luksuzno uređenih dvokrevetnih soba kao zasebnih jedinica. Sobe su opremljene odvojenim krevetima koji se mogu spojiti u bračne te imaju terasu s pogledom na pitoreskno selo Škarićevo i naš vinograd.