Vinarija

 • Vinarija

  Vinarija “Vuglec Breg” osnovana je 2003. godine kao važan sastavni dio istoimenog seoskog turizma. Na južnim padinama brega, gdje su se nalazili ostaci starih zapuštenih vinograda, zasađeni su novi visokokvalitetni nasadi sa približno 16000 trsova na oko 4 hektara površine.

   

  Uzorno uređen vinograd oplemenjuje cjelokupni dojam "Vuglec Brega“, pa tako od proljeća do kasne jeseni svojim plemenitim plodovima i raskošnim bojama cijelom bregu daje veličanstven izgled. Naši gosti  mogu uživati u obilasku i šetnji kroz vinograd, a svake jeseni su dobrodošli u berbi grožđa, te zajedničkom druženju sa domaćinima i veseloj zabavi, koja tog dana potraje dugo u noć.

   

  Nastavljajući višestoljetnu tradiciju vinogradarstva i proizvodnje vina na "Vuglec Bregu", sa puno truda i ljubavi želimo postići najvišu kvalitetu naših vina i pjenušaca te tako istaknuti njihovu posebnost i posebnost terroir-a.

   

  Posjet našem vinskom podrumu poseban je doživljaj za svakog gosta. Uživanje u degustaciji pjenušaca proizvedenih klasičnom „šampanjskom“ metodom i vina od bijelih i crvenih sorata kao što su chardonnay, rajnski rizling, graševina, sauvignon, žuti muškat, zeleni silvanac, crni pinot, frankovka i cabernet sauvignon, oduševit će svakog ljubitelja vinske kapljice.

  Foto galerija