Vuglec Breg
 • Dobrodošli u Vinariju Vuglec Breg
  Proizvodnja vrhunskih vina i pjenušaca
 • Posebno iskustvo za svakog gosta
  Pozivamo vas u vinski podrum na degustaciju vina
 • Višestruko nagrađivana Vina Vuglec
  Dan bez pjenušca je kao dan bez sunca!
 • Višestruko nagrađivana Vina Vuglec
  Pjenušava vina Vuglec
Dobrodošli u našu vinariju

Počastite nepce vrhunskim Vinima Vuglec i nagrađivanim pjenušcima!

Te 2003. godine, kada smo započeli našu vinogradarsku priču, pokretala nas je snažna volja i vizija nastaviti s višestoljetnom tradicijom vinogradarstva i proizvodnje vina u ovom kraju te smo ponudu „Vuglec Brega“ željeli upotpuniti kvalitetnim vinom i pjenušcima vlastite vinarije. Ponosni smo što smo to i uspjeli. Naša vinarija je danas neodvojivi dio turističkog sela „Vuglec Breg“. Vina i pjenušci Vuglec, koji odišu posebnošću terroira, nastaju od grožda naraslog na južnim padinama našeg brega, gdje smo zasadili približno 16.000 trsova na oko 4 hektara površine.

Posjetite internet trgovinu

Vinograd

Što je pravi zagorski breg bez vinograda? Ovaj naš na Vuglec Bregu osim što nas svake godine razveseli svojim urodom kroz godišnja doba upotpunjuje vizure i cjelokupni dojam „Vuglec Brega“. Posjetitelji, u bilo koje doba godine, mogu uživati u obilasku i šetnji kroz vinograd, a svake jeseni su dobrodošli u berbi grožđa te druženju s domaćinima.

Vinarija

Nikako nemojte napustiti Vuglec Breg, a da niste posjetili našu vinariju. Ispričat ćemo vam kako je koje vino nastalo te vas prepustiti uživanju u degustaciji pjenušaca proizvedenih klasičnom „šampanjskom“ metodom. Uz pjenušce ćete kušati i naša bijela i crvena vina sorti chardonnay, rajnski rizling, graševina, sauvignon, žuti muškat, zeleni silvanac, crni pinot, frankovka i cabernet sauvignon. Pridružite nam se i uživajte u ovoj plemenitoj kapljici.

Vina i pjenušci

Dragi vinoljupci, obitelj Vuglec pod svojom etiketom proizvodi pet pjenušaca i osam bijelih i crvenih vrhunskih vina. Naša nagrađivana vina i pjenušce možete naručiti putem telefona, e-mailom, posjetom našem wine shopu ili kod nas na Vuglec Bregu. Narudžbu dostavljamo na vašu adresu.

Poslovni pokloni

Najbolji poklon je onaj kojeg biste i sami najradije primili. Raznovrsnim poklon paketima zahvalit ćete na najukusniji način svojim poslovnim partnerima, prijateljima, kolegama, ali i najmilijima.